Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van AMARA

12 juli 2022

Cyprus, AMARA

The hotel is absolutely amazing. Incredible views, pools, restaurants etc.

But the true mark of a real 5 star hotel is service and the Amara really know what they are doing.

All staff are friendly, happy to help, always attentive. Special mention to Juliana from the concierge who organised loads of stuff for us and answered all our questions.

Stayed in luxury hotels around the world and this is up there with some of the best!

Highly recommend.

Richard

9 juni 2022

Cyprus, AMARA

Onze ervaring bij AMARA was geweldig. De service is uitstekend. We hebben hier 10 nachten verbleven en de gastvrijheid is perfect. Vooral één werknemer in het bijzonder genaamd Dan was uitzonderlijk vriendelijk en zorgde ervoor dat onze zwembadervaring elke keer geweldig was. Een paar dingen die ons zijn opgevallen en ervoor hebben gezorgd dat we van het hotel zijn gaan houden: Na verlaten van het zwembad werden we verwelkomd in onze kamer met koud water om ons op te frissen. Een ander ding was dat ik een diamanten oorbel rond het zwembad had achtergelaten, wat ik niet eens wist, een werknemer vond hem en liet de oorbel op mijn kamer bezorgen met een lief briefje. We hebben alle 3 de restaurants geprobeerd en vonden ze allemaal geweldig. Wat het hotel naar mijn mening misschien kan verbeteren, zijn de opties voor roomservice 's avonds laat, omdat het vrij beperkt is. Zal dit hotel 100% aanbevelen aan iedereen die een 5 sterren kwaliteitservaring op Cyprus wil hebben

Anoniem

31 mei 2022

Cyprus, AMARA

Echte 5-sterrenervaring. Geweldige architectuur en interieur, indrukwekkende service vanaf het moment dat je het hotel binnenkomt tot je vertrekt. Ontbijt was super, kamers erg mooi met mooie badkamer, prachtig uitzicht en zeer comfortabele bedden. Niets slechts te zeggen over dit hotel!

Bertine

14 april 2022

Cyprus, AMARA

Ik heb echt een unieke ervaring gehad! Alles was perfect, vanaf het moment dat we binnenkwamen tot het moment dat we vertrokken. De service was uitstekend, al het personeel was erg beleefd en behulpzaam. Het eten en drinken was uitstekend! De uitstraling en het hele ontwerp van het hotel was geweldig en het uitzicht is fantastisch! Ze hebben aandacht besteed aan zelfs het kleinste details wat zorgt voor een indrukwekkende ervaring! Het is een super luxe hotel dat ik zo snel mogelijk weer wil bezoeken! Bravo AMARA-team, het was geweldig!

Kelly