Soort reis
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi
Palazzo Fiuggi

Hoteldetails

Palazzo Fiuggi is een ultraluxe medische spa met programma’s op maat, thalassotherapie en natuurlijke bronnen nabij Rome en een uniek voedingsplan gebaseerd op epigenetische wetenschap.

Hier gaat u naartoe
Palazzo Fiuggi ligt in de heuvels van Lazio, een schilderachtig landschap zo’n 600 meter boven de zeespiegel vlakbij hoofdstad Rome. Het landgoed ligt in de natuur bij de geneeskrachtige bronnen van Fiuggi. Palazzo Fiuggi is begin vorige eeuw gebouwd in de Italiaanse variant van art nouveau ‘liberty’ waardoor het gebouw zelf ook echt een kunstwerk is. De afstand tot Rome Leonardo da Vinci International Airport is per auto ongeveer een uur en tien minuten.

Mogen we u enthousiast maken?
Het geneeskrachtige en zuiverende water van de bronnen van Fiuggi water is de rode draad in het exclusieve behandelingsprogramma van de medische spa. Palazzo Fiuggi combineert oude holistische kennis met traditionele westerse geneeskunde voor meer welzijn, gezondheid en een langer leven. Een team van wetenschappers, artsen en goeroes evalueert, diagnosticeert en maakt daarna een programma op maat voor u voor tastbare resultaten. Een vervolgprogramma helpt u om uw doelstellingen op lange termijn te blijven behalen en behouden. U eet ook op maat en heel lekker, met een uniek voedingsplan ontwikkeld door een geneticaprofessor en de resident- drie sterren Michelin chef.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Rome Ciampino (CIA) OF Rome Fiumicino (FCO)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: 45 minuten vanaf Rome Ciampino en 70 minuten vanaf Rome Fiumicino
  • Check-in tijd 15:00 uur / Check-uit tijd 12:00 uur
  • Late check-uit is mogelijk, tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid
  • Er geldt een toeslag voor kerst- en Nieuwjaarsdiner (nog niet verwerkt in de prijs)
  • Parkeren: er is valet parkeren bij het hotel.
  • In de sauna is zwemkleding niet toegestaan, in sommige zwembaden is het wel verplicht. 
  • Dit is een adults-only hotel (14+)
  • Huisdieren: zijn NIET toegestaan
  • Er is een verwarmd buitenzwembad verbonden met een tunnel naar het binnenzwembad, en 3 thalassozwembaden. 
  • Badjas en slippers vindt u op de kamer
  • Wi-Fi is aanwezig in hele hotel


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Luxe is een understatement voor de 102 kamers van Palazzo Fiuggi. De slim ingerichte kamers combineren moderne techniek met de typisch Italiaanse liberty art nouveau stijl. Kunst, ontspanning en ultiem comfort zijn het resultaat. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en prachtig uitzicht op het park, zwembad of de oude stad. De meeste kamers hebben een balkon, maar niet allemaal.


Charme kamer
Palazzo Fiuggi
Prestige kamer
Palazzo Fiuggi
Junior Suite
Palazzo Fiuggi

Media

Reiservaringen


8 september 2023

Wat een prachtige ervaring! Alles was absoluut top! Van de hartelijke ontvangst en de voortdurende beschikbaarheid van het personeel tot de onberispelijke netheid en het voortreffelijke eten, en natuurlijk de fantastische locatie. De spa was als een droom waaruit je nooit zou willen ontwaken!

Angelica

2 augustus 2023

Met een ongeëvenaarde aandacht voor de kleinste details, is Palazzo Fiuggi een oase van rust gelegen in het hart van Fiuggi. Het is de perfecte plek om te ontspannen, jezelf opnieuw te ontdekken en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse werk en de stad. De spa van Palazzo Fiuggi is werkelijk magnifiek en behoort tot een van de grootste die ik ooit heb bezocht. Je hebt de vrijheid om zelfstandig tijd door te brengen in de spa of te kiezen uit een scala aan behandelingen door vooraf te reserveren. Het restaurant van de accommodatie biedt een uniek en hoogwaardig gepersonaliseerd dieet, perfect voor degenen die hun welzijn willen bevorderen of een gezond voedingsplan willen beginnen. Vanaf het moment dat je de hoofdingang betreedt, merk je de aandacht voor detail en zorg voor de gasten, die ongeëvenaard is in vergelijking met andere accommodaties. Het personeel is goed opgeleid en altijd beschikbaar om aan elk verzoek te voldoen. Wat deze ervaring echt bijzonder maakt, is de zorg waarmee je als gast wordt begeleid, zelfs voordat je aankomt. Ze proberen je wensen te anticiperen en zorgen ervoor dat je verblijf eindigt met de zekerheid dat het alleen maar tot de volgende keer is. Daarom kijken we uit naar ons volgende bezoek! Tot de volgende keer!

Lisa

19 juli 2023

Ik ben onlangs teruggekeerd van een paar dagen verblijf in een prachtig luxe 5-sterrenhotel, dat slechts enkele maanden geleden grondig is gerenoveerd. Dit toevluchtsoord is gelegen in een exclusief park van acht hectare groot en straalt een unieke charme en schoonheid uit. Het hotel is echter niet bedoeld voor gewoon recreatief verblijf; het is exclusief ontworpen voor gasten die deelnemen aan een van de diverse persoonlijke wellness-, fitness- en dieetarrangementen. Deze arrangementen omvatten dagelijkse maaltijden, medische consultaties, verjongende behandelingen en een scala aan activiteiten in de enorme 6000 vierkante meter grote spa of de hypermoderne en goed uitgeruste fitnessruimte van 600 vierkante meter. Het is niet toegestaan om hier te verblijven zonder deel te nemen aan een van deze arrangementen. Een bijzonderheid van dit hotel is dat de menu's die je geserveerd krijgt, speciaal zijn samengesteld voor jou en afgestemd zijn op de specifieke resultaten die je wilt bereiken. Alcohol, koffie en andere items die niet expliciet zijn opgenomen in je dieetplan worden hier strikt vermeden. De gerechten op de menu's worden gecreëerd door niemand minder dan Heinz Beck, de wereldberoemde chef-kok met drie Michelin-sterren in Rome. Deze culinaire ervaring biedt heerlijke gerechten gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, een streling voor zowel het oog als de smaakpapillen, en bovendien volledig afgestemd op je welzijn. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en staat te allen tijde tot je dienst. De gemeenschappelijke ruimtes, zoals de buitenzwembaden (zowel verwarmd als onverwarmd), de recreatiekamers voor kaart- en schaakspellen, en zelfs een eigen bioscoop, zijn allemaal ontworpen om je een zorgeloos en aangenaam verblijf te bezorgen. Dit hotel straalt pure verfijning uit, zonder enige compromissen.


Paul

Deel dit hotel