Soort reis

Hoteldetails

De schoonheid en sereniteit van Bali dichtbij huis. Dat is Shanti-Som. Geborgen en kleinschalig komt u hier alleen aan uzelf toe.

Hier gaat u naartoe
Wat een grandioos uitzicht! Verscholen in de bergen van Andalusië kijkt Shanti-Som uit op de Sierra de las Nieves en een natuurreservaat, terwijl de mondaine badplaats Marbella op maar 15 minuten rijden afstand ligt. Vanaf luchthaven Malaga: ca. 45 minuten rijden

Mogen we u enthousiast maken?
Al jaren een populaire bestemming. ‘Succesmakers’ zijn de persoonlijke benadering, de ultieme rust en de met veel oog voor detail ingerichte kamers. Maar ook: het detox- en gewichtsverliesprogramma. De Balinese architectuur. De tuin, met watervallen en olijf- en citroenbomen. En zo kunnen we nog even doorgaan. Wie wil ontspannen in een fijne omgeving waar u de volle aandacht krijgt: Shanti-Som is wat u zoekt. Klein en toch luxe, perfect!

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Malaga (AGP)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: 45 minuten
  • Check-in tijd 15.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur 
  • Late check-uit mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment 
  • Parkeergelegenheid is gratis 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan 
  • Dit hotel is adults-only, kinderen zijn niet toegestaan
  • Badkleding is verplicht in het zwembad en de sauna 
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel (met uitzondering van de fitnessruimte)
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Shanti-Som heeft 15 kamers, elk met een unieke stijl én een eigen naam. Ze hebben een privébalkon of –terras plus een eigen badkamer met toilet. Elke kamer is met lokale materialen gebouwd en ingericht volgens de richtlijnen van feng shui. Gemakken als een airco, ventilator, en satelliettelevisie ontbreken niet. Ook is er een badjas, slippers, Rituals producten, föhn, een kluisje en waterkoker met theefaciliteiten.


Standaardkamer met tuinzicht
Shanti-Som
Standaardkamer met uitzicht op de berg
Shanti-Som
Junior suite
Shanti-Som

Video

Reiservaringen


4 november 2023

Yoga

Zeer fijn hotel, in alle opzichten! Je waant je op bijna op Bali! Alles op en top verzorgd, heerlijk eten en super fijne service in alle opzichten.

Bregje

23 oktober 2023

Klein , sfeervol , luxe retreat hotel. (14 kamers) Massages zijn top, het eten verrukkelijk, werkelijk prachtige omgeving , goede pilateslessen en lieve mensen

Prisca

5 oktober 2023

Een super fijn verblijf gehad! Het voelde als een warm bad. Iedereen is enorm aardig, ze noemen je bij je voornaam en iedereen staat voor je klaar.

Anoniem

Deel dit hotel