Soort reis

Luxe betaalbare wellnesshotels

3 maart 2023

Regelmatig krijgen we de vraag van onze klanten: 'Ik wil er er echt even tussenuit, al is het maar een paar dagen, een weekje. Opladen, uitrusten, verlangzamen? Gewoon even niets moeten. De dagen vullen in de spa. Massages. Beetje soezen. Boekje lezen. Lekker eten. Misschien wat ronddwalen in een dorpje of een terrasje pakken. Op de boulevard flaneren. Daarom creëerden we onze nieuwe Spa Intens programma’s in luxe, betaalbare wellnesshotels, waar u uitrust tegen een scherpe prijs. Met tot wel 40% korting als u boekt in februari en maart 2023. Dus: druk op die pauzeknop. Een paar dagen helemaal voor uzelf! 

Zo'n Spa-Intens programma in onze categorie luxe, betaalbare wellnesshotels dan bent u altijd verzekerd van: 

4 of 5-sterrenhotels 
Prachtige en uitgebreide spa 
Fijne kamers 
1 of meerdere diners 
3 of 6 massages

Bekijk de aanbiedingen hieronder of bekijk alle luxe, betaalbare wellnesshotels hier

Image for Almar Jesolo, Venetië, Italië

Almar Jesolo, Venetië, Italië

Echt álles wordt u uit handen genomen in het stijlvolle Almar Jesolo Resort & Spa. Een privézandstrand aan de ene kant. Een lagune aan de andere. Groen ertussenin. En Venetië slechts 45 kilometer verderop... Vanwege zijn unieke ligging is Almar Jesolo Resort & Spa dé bestemming voor drie keer S: Strand, Stad en Spa. Meer dan wat dan ook, gaat het op deze plek om úw welzijn. Dat betekent: vijfsterrenservice, luxe en comfort. Maar ook: zon, zee, lekker eten, een perfect glas wijn. En: behandelingen die helpen uw innerlijke energetische balans te herstellen.

Lees meer
Image for Almar Giardino di Costanza, Sicilië

Almar Giardino di Costanza, Sicilië

Almar Giardino di Costanza Resort in Sicilië is een heerlijke plek voor het vinden en starten van een nieuwe gezonde leefstijl. Het gloednieuwe zusje van Almar Jesolo (Venetië). Dat betekent ervaring en kennis waar u op kan vertrouwen in een fonkelnieuw jasje. Kom volledig tot rust in een Siciliaans landhuis in een Mediterraan park vlakbij de schitterende West kust. Sicilië is een mooi eiland met een heel eigen cultuur om te ontdekken. Net als bij Almar Jesolo ontspant u hier in de ruime Almablu Welness & Spa. Traditional Chinese Medicine (TCM) behandelingen helpen u uw innerlijke energetische balans te herstellen.

Lees meer
Image for Monchique Resort & Spa, Faro, Portugal

Monchique Resort & Spa, Faro, Portugal

Ontspannen in een hotel midden in één van de mooiste natuurgebieden van de Algarve. Na een frisse metamorfose is Monchique Resort & Spa weer geopend. Met een nieuw restaurant en wellnesscenter. Tel daarbij de enorm grote suites bij op en u heeft het recept voor een luxe wellnessverblijf. Het buitenzwembad is het hele jaar door verwarmd. De spa is een oase van rust en ontspanning. Dit alles is gelegen in een adembenemende berglandschap. In de buurt ligt de bron van de ‘Caldas de Monchique’ waar u het water uit de bron kunt drinken, dat een hoge dosis alkaline (PH 9.5) bevat.

Lees meer
Image for Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden, Tenerife

Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden, Tenerife

Een luxe vijfsterrenhotel in Aziatische stijl met top Thaise spa, tropische tuinen en onberispelijke service. Onberispelijke service en een hoge kwaliteitsstandaard, daar staat het personeel van Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden voor. De medewerkers van dit hotel zijn de grootste troef, maar vlak ook het waanzinnig mooie uitzicht aan alle kanten, de prachtige tuinen, geweldige keuken en de Oriëntaalse spa niet uit! Daarnaast is Tenerife een absoluut wandelparadijs met mooie tochten op vulkaan de Teide, door de Masca kloof of het Erica- en laurierbos.

Lees meer
Top 6 retreats voor in je eentje
Floortje Dessing in Thailand
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Ayurveda in Europa
Top 12 luxe destination spa's