Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
15 juli 2019

Griekenland, Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Onze ervaring was fantastisch alles was super geregeld en verliep naar wens.

De accomodatie, eten en de service in het hotel was excellent.

Het wellness pakket was uitgebreid en afspraken verliepen naar wens en accuraat.

De uitvoering van de behandelingen was van grote klasse en we kregen zeker dat "verwende" gevoel waarnaar wij op zoek waren.

Onze upgrade naar de poolroom was perfect (al was het water nog wat aan de frisse kant).

De enige opmerking was het lawaai/geluid van de pool-drainage systeem (omdat we de kamer helemaal aan het einde van het hotel dus ook aan het einde van het drainage systeem hadden)

Wij hebben een geweldige vakantie gehad en zullen een volgende keer zeker overwegen om terug te gaan.

Ook jullie service, meedenken en regelen van onze wellness vakantie was fantastisch en we komen graag bij jullie terug.

Anoniem

13 juli 2019

Nederland, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Ik heb geen seconde spijt dat ik deze dagen mezelf cadeau heb gedaan. Gepamperd door de goede zorgen van het heerlijke hotel. Fantastisch begeleid op een open, kalme en persoonlijke wijze. Zeker ook een fijne groep waarin ik mezelf kon zijn en ook meer bij mezelf ben gekomen. Fijn dat ik Sylvia heb ontmoet.

Ilse

13 juli 2019

Nederland, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Wat een heerlijk relaxed, rustig en heerlijk fijne dagen. Een hele mooie en bijzondere ervaring in een fijn hotel en met een hele leuke en gezellige groep! Veel geleerd! Sylvia’s eerlijke en eigen verhaal was een mooie aanvulling op dit arrangement. Hartelijk dank en liefs.

Yvonne

13 juli 2019

Nederland, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Zon, zee, strand, een super fijn hotel en heerlijk weer met constant de zon! Ingrediënten voor een heerlijke tijd hier met een super gezellige groep. Allemaal met hetzelfde doel; leren mediteren en tijd voor jezelf! Alles heeft bijgedragen dat je het ervaren hebt als een cadeau dat je jezelf hebt gegeven. Sylvia, we gaan aan de slag met alles dat je ons geleerd hebt! Hartelijk dank voor alles. Lieve groet.

Monique

13 juli 2019

Nederland, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Het was weer een super fijne ervaring om met Sylvia op een andere locatie bezig te zijn met yoga en meditatie. Na Portugal nu Domburg. Sylvia’s rust straalt over de groep. Met yoga en meditatie bezig zijn heeft mij ál zó veel gebracht. Het heeft me geholpen bij mijn persoonlijke groei door de vele mooie inzichten. Voel me verwend met alle luxe tijdens deze 3-daagse en héél dankbaar!!

Pietje

13 juli 2019

Nederland, Badhotel Domburg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Ik wil Sylvia bedanken voor haar fijne yoga en meditatielessen. Ik vond ze heel fijn en heb ervan genoten. Jammer dat het voorbij is. Ik had nog wel een paar dagen erbij gewild. Gelukkig heb ik nog twee extra overnachtingen geboekt, dus ga ik lekker nagenieten. Tot een volgende keer.

Marianne