Puurenkuur, WELLNESS REIZEN WERELDWIJD

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
24 april 2018

Portugal, Longevity Cegonha Country Club

Mijn verblijf is absoluut heerlijk geweest! Bij aankomst zeer vriendelijke ontvangst en rondleiding. Omdat er geen volledige bezetting was kreeg ik een volledig appartement tot mijn beschikking ipv een classic room, niet nodig maar wel heel prettig natuurlijk. De faciliteiten van het hotel zijn allen top! Vrij nieuw wellness gedeelte met kleine sauna, stoombad en zout-rustruimte. Tevens leuk binnenplaatsje om even bij te komen. De massages waren zeer professioneel en zeer ruim qua aanbod van mogelijke behandelingen. Van de zeer gezonde maaltijden heb ik enorm genoten, alles vers gemaakt en superlekker. Leuk weekprogramma om aan mee te mogen doen maar geen enkele verplichting. En in mijn geval met zeer veel geluk met het weer in april een heerlijke tuin met vijverpartij om rustig te liggen en te genieten van de rust en het zonnetje.  Al het personeel was zeer vriendelijk en lief, en zeer gemotiveerd om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Kortom, TOP verblijf gehad en zeker voor herhaling vatbaar. 


Als ik punten ter verbetering zou moeten aangeven enkel deze.

  • Bij aankomst moest ik nog wel even wijzen op de extra behandeling die ze niet hadden ingepland. Zonder morren echter gelijk nieuw schema gemaakt inclusief deze extra. 
  • In het sauna gedeelte miste ik een goede afkoelmogelijkheid, dompelbadje of goede stortdouche. Het nog koude zwembadwater grenzend aan het saunapleintje bood echter goede uitkomst. 


Wilma van N.

24 april 2018

Portugal, Quinta da Calma, Monique Oudejans-Opreij

Wat een fantastische locatie! Mooie natuur, veel vogels en een fijne sfeer. De verzorging was prima en het eten erg lekker. De yogalessen van Monique zijn voor mij bekend maar op deze locatie weer met een geheel nieuwe dimensie, erg goed! Tevens een heerlijke massage ontvangen waarin de keuze uit verschillende behandelingen en masseur divers was. Ik ben zeker van plan om nog eens terug te komen op deze locatie.........Heerlijk! 

Anoniem

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal