Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
20 januari 2020

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Het yoga weekend was voor mij super! Weer heerlijk relaxed. Fijne yoga en weer nieuwe oefeningen geleerd. Helemaal weer relaxed en gereset. Super bedankt. 

Heidi

20 januari 2020

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Het yoga weekend was voor mij een overwinning. Voor het eerst alleen, luisteren naar mijn gevoel, lijf en verlangens. Eindelijk kon ik ze horen door de rust, aandacht en stilte om mij heen. Els heeft me bewust meegenomen op reis in mijn eigen lijf. Heerlijk om even voor mezelf hier te zijn, wat een rijkdom. Ik ben dankbaar en gevoed. Een fijne ervaring om mee naar huis te nemen. Volgend jaar zeker weer.

Anoniem

20 januari 2020

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Het yoga weekend was voor mij en Carla een geweldige ervaring! Vooral de afsluiting van de laatste les vond ik persoonlijk ontroerend. Dank je wel! 

Maartje en Carla

14 januari 2020

Thailand, Chiva-Som International Health Resort

Een prachtig wellnessresort aan het strand. Hoogst gewaardeerde instructeurs met iedere hun eigenlijk vakgebied zorgen voor je tijdens het verblijf. De Japanse arts geeft acupunctuur om u te verlichten van pijn en stress. Thaise en andere soorten behandelingen zijn heel professioneel. Yoga, Tai Chi, stretchen en zoveel andere dingen die je kunt doen.  Het maaltijden die worden geserveerd zijn gezond en lekker.  


Annette