Puurenkuur, WELLNESS REIZEN WERELDWIJD

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
21 februari 2018

Nederland, Fontana Resort Bad Nieuweschans, Saskia Hofstede

Met veel plezier denk ik terug aan jouw lessen. Ben heel tevreden over de grote variatie van oefeningen in het programma. Mijn voornemen om mijn souplesse te verbeteren is door jouw instructie zeer ondersteund.

Het was een inspirerende kennismaking. Vanmorgen, na het opstaan, heb ik de zonnegroet uitgevoerd. Omdat we die meerdere keren geoefend hadden, verliep de uitvoering bijna vlekkeloos.

Dank voor de fijne lessen.José

21 februari 2018

Nederland, Fontana Resort Bad Nieuweschans, Saskia Hofstede

Dank je wel voor dit héérlijke weekend en de fijne yoga lessen. Veel geleerd, wat een fijne oefeningen en veel soorten yoga.

Er gaat een wereld voor mij open. Wat een fijne yoga docent ben je, prettige stem, goed in het uitleggen en persoonlijke benadering. Al met al een weekend om heel positief op terug te kijken. Dank voor alles!


Greetje

19 februari 2018

Spanje, Shanti-Som

Heerlijke vakantie gehad in Shanti Som. Wat een paradijs is Shanti Som. Een soort van Bali in het klein verscholen in de bossen. Fijn personeel dat je snel kent bij naam omdat het heel klein is. Fijne massages en yoga lessen. Voor mij 4 dagen om te relaxen en tot rust te komen. Had het gevoel dat ik ruim een week weg was geweest. Als het slecht weer is (helaas kan dat in januari) is het heerlijk binnen bij de haard vertoeven. Ik ga zeker terugkomen.

Tip: huur auto via Sunny Cars ( er komen bij hun geen extra kosten meer bij) via de nieuwe rustige snelweg bovenlangs ben je er in 40 minuten. En fijn als je dagje naar Puerto Banus ( prachtige Corte Ingles en winkels) of Marbella wilt.

Auto kun je gratis parkeren in Puerto Banus, Calle los Granados of aan het einde van deze straat. Dan ga je het bruggetje over en kun je langs deze weg naast het strand naar Marbella lopen. Prachtige route.

Helga T.

16 februari 2018

Nederland, Badhotel Domburg, Karin Janssen

Het was een fijn weekend, de lessen waren zeer goed, een kennismaking met Dru yoga is me goed bevallen. Je stem werkt zeer ontspannend. Voor herhaling vatbaar! Dank je wel.

Christine

16 februari 2018

Nederland, Badhotel Domburg, Karin Janssen

Het was een heerlijk weekend in een heel fijn hotel met een heerlijke sauna en een goed verzorgd, gevarieerd ontbijt. De yogalessen van Karin waren heel ontspannen en goed te volgen. Ik heb genoten, dank je wel.

Barbara

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal