Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen

9 april 2024

Nepal, Begnas Lake Resort

Fijn hotel, prachtige plek, lieve mensen, fantastische kuur: behandelingen en eten erg goed.

Nicoletta

7 april 2024

Nederland, Landgoed de Wilmersberg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Voor mij was het een eerste ervaring met yoga. Het is een hele verrijking, er is een wereld voor mij open gegaan. Sylvia heeft me met haar zachte aanpak en lieve stem helemaal overtuigd van het belang van yoga. Het hotel was ook fantastisch, wat bijdraagt aan de juiste sfeer. Bedankt voor deze ervaring.

Stephanie

7 april 2024

Nederland, Landgoed de Wilmersberg, Sylvia Olde Scholtenhuis

Ik wil Sylvia heel erg bedanken voor het heerlijke weekend. Veel persoonlijke aandacht, nieuwe ervaringen met een combinatie van yoga en meditatie. Het heeft me in dit weekend véél gebracht en ik ga met een frisse blik weer naar huis.

Dank daarvoor!!

Locatie Wilmersberg is natuurlijk top, heel fijne combinatie.

Lieve groet,


Karin

30 maart 2024

Turkije, Sianji Wellbeing Resort

Waren er in voorseizoen, heerlijk hotel met uitstekende service, fantastische kamer, erg vriendelijke medewerkers.

Marion