Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
28 juli 2021

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Jeanet Luth

De manier was yoga was nieuw voor me, maar erg fijn! Ook genoten van yoga op het strand. Jeanet is erg betrokken en superfijn in combinatie met locatie en accommodatie.

Anoniem

26 juli 2021

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Monique Oudejans-Opreij

De lessen van Monique waren weer fantastisch. Leerzaam en zeer inspirerend. Bij de eindontspanning niet altijd even goed te verstaan (klein aandachtspuntje). De wellness van het hotel kan wel een upgrade gebruiken

Angélique

26 juli 2021

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Monique Oudejans-Opreij

Zeer veel dank (weer) voor een paar heerlijke dagen met fijne en soms uitdagende asana

s. Ik merkte dat ik best stijf was, maar voel me weer soepeler en energieker nu. Nogmaals dank voor je lieve en goede zorgen en de superfijne sessies!


Aimée