Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
4 november 2019

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Els Dourleijn

Els is a brilliant instructor with thorough knowledge and experience, which make each session highly enjoyable. I was inspired by the way she managed to help us releasing all tensions - especially in the back.  The four classes generated a strong sense of appeasement and well-being. Perhaps a wooden floor should replace the current carpeting in the yoga room but the hotel’s location is fantastic. 

Cornelie

4 november 2019

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Els Dourleijn

Het yoga weekend was voor mij genieten, ontdekken (wat zijn er veel yoga vormen), mezelf ont-moeten. En een perfecte combinatie (yoga, zee, vriendschap). Dank lieve Els. Je bent een super Yoga Juf! Ik hoop nog eens een les van je te volgen! 

Max

4 november 2019

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Els Dourleijn

Het yoga weekend was voor mij zeer geslaagd. Vooral het werken met het rugstripje uit de Critical Alignment yoga was een verrassing. Ook de oefening met het trillen van het lichaam was louterend

Martine