Puurenkuur, WELLNESS REIZEN WERELDWIJD

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
15 oktober 2018

Marokko, Paradis Plage

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn vakantie in Marokko. Allereerst toen ik aankwam bleek dat zij mijn boeking hadden omgezet naar Premium dus ik kreeg een heel groot en mooi appartement met rondom uitzicht op zee. Dat was meteen een hele leuke verassing. Bij de receptie zeiden ze dat ik dat had verdient (weet niet waarom maar fijn was het wel). Het hotel is heel mooi, het personeel heel vriendelijk. Ik spreek zelf 3 talen vloeiend (Nederlands, Engels en Duits) en ook een beetje Frans en dat was voldoende om me goed verstaanbaar te maken. De dames in de Spa spreken inderdaad alleen Frans (behalve de manager) maar dat was voor mij helemaal geen probleem. De behandelingen waren goed en zorgvuldig. Gedurende de week ben ik een dag ziek geweest en was (lekker handig) medicijnen vergeten thuis in te pakken. (Buikgriep en koorts). Ik ben toen naar de receptie gegaan om 11.00 uur avonds en de hele vriendelijke receptionist heeft geregeld dat er met een koerier van de apotheek uit Agadir om 12.00 uur in de nacht nog Immodium gebracht werd. Kosten omgerekend 3 euro. Geweldig wat een service. Ook was zeker de receptie heel oplossingsgericht en service gericht.

Ik was natuurlijk zoals je weet alleen maar de hele week vroeg iedereen van obers tot de dames in de spa hoe het met me was en het “bonjour madam” kwam uit alle hoeken en gaten. Heel attent.

Het strand is heerlijk, de zee lekkere temperatuur in deze tijd, het hotel heeft een eigen afgezet stuk waar gedienstige jonge mannen parasols en banken regelen. Dat was heerlijk. Ik heb in de ochtend 3x yoga gedaan. Het was een combinatie van Hatha Yoga met Vinyasa Flow en wel rustig dus dat was goed te doen. Vooral de yoga op het strand vond ik heel erg bijzonder. Ik had alleen wat meer van het land willen zien en ik kon privé excursies boeken in het hotel maar ik heb dat uiteindelijk niet gedaan omdat ik er tegen op zag een hele dag alleen met een vreemde chauffeur op stap te gaan. Bovendien is de streek daar heel Islamitisch en de vrouwen zijn van top tot teen ingepakt. Ik pas me dan wel aan (dat heb ik met wandelen ook gedaan door een lange rok aan te trekken of een lange broek) maar ik voel me op een dergelijke excursie wel prettiger als ik niet alleen ben. Het hotel regelt geen mogelijkheden om samen met anderen te gaan. Ik had dat dan zelf moeten organiseren maar er waren niet zo veel mensen waar ik dusdanig contact mee had om dat te vragen. Dus dat was het enige kleine minpuntje. De vliegreis en de transfer was uitstekend het liep op rolletjes en alles en iedereen was op tijd.  

Kortom een plek waar ik zeker nog wel eens een paar dagen naar toe zou willen gaan maar dan zou ik ook wel meer van Marokko zelf willen zien.

Net als in het voorjaar in Portugal bij McDonalds Monchique ben ik ook nu weer heel tevreden en ben met plezier met jullie service op reis gegaan. 

Hedwig C.

15 oktober 2018

Portugal, Quinta da Calma, Sylvia Olde Scholtenhuis

Een geweldige reis naar een prachtige plek. Naar Portugal, maar ook in mezelf. Een fijn afwisselend programma. Sylvia vind ik een topper in hoe zij de yoga en meditatie geeft. Haar uitleg vooraf en de tijd die zij neemt voor de evaluatie zijn zeer waardevol!!! Ik wil haar bedanken voor de inzichten die zij mij heeft gegeven en die ik zal meenemen naar Nederland!

Namasté.


Cindy

15 oktober 2018

Portugal, Quinta da Calma, Sylvia Olde Scholtenhuis

Wat een geweldige ervaring, en wat voel ik mij herboren na deze reis! Voor mij de eerste meditatie & yoga reis en zeker niet de laatste!!! Heb genoten van Sylvia’s inspirerende lessen en ga met een koffer vol inzichten, handvaten & fijne herinneringen terug! Erg fijne groep & omgeving. Nogmaals bedankt & tot volgend jaar! 

Paulien

12 oktober 2018

Portugal, Quinta da Calma, Sylvia Olde Scholtenhuis

Deze reis naar Portugal kwam voor mij precies op het juiste moment….Ik was op zoek naar rust en ontspanning. Die heb ik gevonden in de mooie inspirerende yoga en meditatielessen van Sylvia op een geweldige pure plek; Quinta da Calma!

Dank voor al deze inspiratie én tools om nu weer ‘verder’ te kunnen gaan. De fijne groep mensen, het zonnige weer en niet te vergeten: de overheerlijke maaltijden waren de “de kers” op de taart!


Inge

12 oktober 2018

Nederland, Landgoed de Wilmersberg, Saskia Hofstede

Wat een magisch mooi weekend ! Ik heb genoten van de prachtige omgeving en mooi en comfortabel hotel. Bedankt voor de heerlijke lessen, heel gevarieerd en fijne sfeer. Ben heerlijk relaxed en neem dit ontspannen gevoel mee naar het westen. Nogmaals dank -Caroline Beste Saskia, Dank voor je heerlijke yoga lessen. Ik vond het hele fijne lessen met een goede opbouw. Super dank daarvoor ! In combi met het mooie hotel, de prachtige omgeving was het een zeer geslaagd weekend. Wie weet tot een volgende keer.

Bianca

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal