Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen

17 juli 2024

Slovenië, Atlantida Boutique Hotel

Great place to spend a weekend (or longer). Very good food, friendly and excellent staff. Nice pool and SPA area. Hotel is situated in nice area, walking distance to center. Comfortable and nicely furnished rooms. Recommend for couples. We will be back!

Tanja

16 juli 2024

Italië, Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Als je van rust houdt, is dit hotel top! Zooooo mooi, lieve mensen. Zo proper! Super eten, heerlijk ontbijt!

Wij komen zeker terug! Hier kom je volledig tot rust! Hier wordt iedereen verwend! Bravo

Sylvie

15 juli 2024

Italië, Abano Grand Hotel

Wij zijn al diverse keren te gast geweest in dit klassieke hotel en iedere keer is het weer een traktatie voor ons. Het geweldige eten, de uitgebreide spa faciliteiten en het super vriendelijke personeel maken ieder verblijf een hoogtepunt. De fango modderpakkingen zijn een ware belevenis waarop je nog maanden daarna van geniet.

Helene

15 juli 2024

Nederland, Boshotel Vlodrop, Sylvia Olde Scholtenhuis

Altijd even wennen aan een nieuwe yogalerares en de vormen van yoga, maar het was absoluut een verrijkend weekend en ik heb veel nieuwe ervaringen opgedaan.

Het heeft me zeker gebracht tot nieuwe inzichten en ik hoop dat ik de discipline heb om er mee door te gaan en liefde voor mezelf te creeeren.

Irene

15 juli 2024

Nederland, Boshotel Vlodrop, Sylvia Olde Scholtenhuis

Ik wil Sylvia bedanken voor haar fijne yogalessen. Ik vond ze mooi opgebouwd en een goede balans van inspanning en ontspanning. De groep was prettig en het verblijf is prima. Ik ga ontspannen en wat lichter naar huis.

Warme en zonnige groet.

Nikolien