Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
2 september 2019

Slovenië, Thermana Park Laško

Ik heb een fantastische reis gehad met mijn dochter. Het hotel en de thermen zijn heel kindvriendelijk. Wel zó kindvriendelijk dat ik dit geen plek zou vinden voor iemand op zoek naar een luxueuze en serene spa ervaring. De groene omgeving en ligging aan de rivier tussen beboste heuvels is prachtig. Het buffet was elke ochtend en avond prima, waarbij voor mij de Aryuvedische maaltijd die er elke avond bij zat, eruit sprong voor mij. Voor mijn baby dochter werden zonder problemen fruithapjes gepureerd. Oppasservice is beschikbaar vanaf 4 of 5 jaar oud, hoewel vooraf en ook bij aankomst in het hotel anders werd verteld. De gym biedt mooi uitzicht op de rivier, net als onze kamer deed. De transfers waren super goed geregeld, prettig want het is ca 75 minuten rijden. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van Puurenkuur's Claudia vond ik helemaal super. Ik raad deze reis en het boeken bij Puurenkuur zeker aan!


✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Kindvriendelijk

Anoniem

11 augustus 2019

Nederland, Grand Hotel Ter Duin, Annette Paulich

Deze yoga-lessen waren zeer divers en telkens weer een zeer fijne ervaring. Je rust, je vrolijkheid, je fijne attenties, je manier van in het leven staan, helpen me op mijn weg vriendelijker te worden voor mezelf… een lange, moeilijke weg waaraan jij daadwerkelijk hebt meegeholpen… Dank hiervoor. 

Kiki

11 augustus 2019

Nederland, Grand Hotel Ter Duin, Annette Paulich

Wat een geweldige ervaring is dit yogaweekend voor mij geweest. En zo’n goeie yogalerares: super. Annette geeft les vanuit haar hart.

Dit zal ik niet snel vergeten, en vele dingen die ik heb geleerd zal ik zeker in de toekomst gebruiken.

Bedankt Annette, ook voor al je tips.

Claudia

11 augustus 2019

Nederland, Grand Hotel Ter Duin, Annette Paulich

Wat een fijne ervaring!

Ik voel alles weer stromen.

En heb de rust weer gevonden waar ik op hoopte.

De lessen werden op een prettige manier gegeven. Je mocht jezelf zijn. Het voelde zo rustgeven. Ik voelde me veilig.

Annette bedankt voor deze heerlijke yogalessen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De kaarsjes, muziek, je prettige stem. Echt super!

Ina

11 augustus 2019

Nederland, Grand Hotel Ter Duin, Annette Paulich

Ontspannende lessen, mooie groep.

Duidelijke lessen, mooie balans van actief en meditatie. Zeer fijne ervaring. Omgeving was ook fijn voor mooie wandeling. Leuk om een mooi warm persoon als jou te mogen ontmoeten/les krijgen.

Ils