Puurenkuur, WELLNESS REIZEN WERELDWIJD

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
13 juni 2018

Turkije, Sianji Wellbeing Resort

We hebben het heerlijk gehad. De massage en de behandelingen waren top. Het eten was lekker en voldoende we hebben geen honger gehad. Het resultaat was ook goed. We proberen het afvallen vast te houden.

Al met al kijken we terug op een heerlijke week. Volop ontspanning even alle stress loslaten.

Als ik dan toch een min punt moet zeggen dan is het dat de bedden erg hard zijn. Ondanks de topper waren ze nog steeds erg hard. Maar de rest is een dikke 10!

Maria B.

12 juni 2018

Griekenland, Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Van de spa-giftvoucher heb ik het Aromatherapie Ayurveda programma geboekt. Dit was een bijzonder prettige ervaring. De nadruk lag op ontspanning, en niet op ‘losmaken’ van spieren e.d. En het was dan ook echt ontspannend en super de luxe. Uitstekende masseuses, mooi en groot (maar intiem) en heel schoon spa-complex. En het was niet druk, dus het voelde een beetje als onze privé-spa.. En na ons ochtendprogramma, vetrokken we naar het strand/zwembad/bar om daar verder te luieren. Echt goed geslaagd dus! Het personeel van het hotel was ook ontzettend vriendelijk en de gasten waren zeer beschaafd. Geen Nederlander te bekennen en dat vinden we wel zo prettig ☺. 

Dus nogmaals dank voor je hulp bij het zoeken en boeken. Het was echt heerlijk en goed geregeld door Ilona!


Marielle O.

5 juni 2018

Portugal, Quinta da Calma, Sylvia Olde Scholtenhuis

Wat een heerlijke plek voor een mooie Retreatweek. Na een korte  kennismaking met de chakrayoga van Sylvia in 2016 was het tijdens mijn zoektocht naar een Yogaretreat duidelijk dat het deze ging worden. Alles bleek ook te kloppen. De mooie lessen van Sylvia, de gastvrijheid op de Quinta, heerlijke maaltijden, de ruigheid van de natuur op het landgoed, mooie yogazaal met veel lichtinval, zwembad en uitgebreide keuze uit massages. De zonnegroet en yogales op het strand was een geluksmoment en meditatie bij volle maan een kadootje. Ik wil Sylvia bedanken voor haar openheid, warmte, passie voor yoga en meditatie waardoor deze week een speciale herinnering voor mij gaat worden.

Sandra

5 juni 2018

Portugal, Quinta da Calma, Sylvia Olde Scholtenhuis

Wederom heb ik een heerlijke week gehad. Een combi van zinnig bezig zijn met yoga en genieten. Yoga onder bezielende en prettige leiding van Sylvia Olde Scholtenhuis. Prachtige omgeving en heerlijk eten completeerden het geheel. Bedankt

Aad van der V.

5 juni 2018

Portugal, Quinta da Calma, Sylvia Olde Scholtenhuis

Wat een cadeau was deze week. Heerlijke groep, fijn eten. Ik heb het vlees niet gemist, en zo’n perfecte sfeer. Het voelt als weken weg. Ik heb veel geleerd over mezelf en kan er echt tegenaan. Ik was blij met mijn huurauto en dat ik geen fiets gehuurd heb. Dat zou voor mij teveel geweest zijn. En hoe fijn zijn alle extraatjes deze week. Ik ga graag weer een keer mee. Ik kom heel graag weer terug naar Quinta da Calma; “a-home-away-from-home”.

Aart

5 juni 2018

Portugal, Quinta da Calma, Sylvia Olde Scholtenhuis

Sylvia, hartelijk dank voor de fijne week. Het was weer bijzonder en mooi jouw lessen. De omgeving van Quinta da Calma en het heerlijke vegetarische eten heeft hier aan bijgedragen. Helaas is het yogaweekend in november in de Wilmersberg volgeboekt, maar we gaan elkaar zeker een vijfde keer tegen komen.

Rolien

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal