Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
13 september 2020

Nederland, Boshotel Vlodrop, Saskia Hofstede

Lieve Saskia, Bedankt voor de fijne yogalessen. Je bent een prettig persoon met een fijne aura (positief, energiek) Ik heb ervan genoten ! En dat in Corona tijd. Even alles vergeten. Blijf gezond en veel geluk. 

Mariël

13 september 2020

Nederland, Boshotel Vlodrop, Saskia Hofstede

Lieve Saskia, Wij hebben hebben een heerlijk weekend ervaren dankzij Puur & Kuur. Jouw lessen waren fijn, de glimlach op je gezicht, de prettige stem en de oefeningen die aansloten bij ons "niveau"maakt dat we blij en ontspannen huiswaarts keren en zeker nog eens terug komen :-) 

Linda & Diana

13 september 2020

Nederland, Boshotel Vlodrop, Saskia Hofstede

Lieve Saskia, Heel erg bedankt voor de fijne yoga lessen ! We vonden het inspirerend, uitdagend, ontspannend en de lessen waren heel prettig opgebouwd ! De afwisseling van binnen en buiten was een leuke ervaring, Jouw positieve en open houding maakte voor ons de beleving compleet

Christianne en Cristel

13 september 2020

Nederland, Boshotel Vlodrop, Saskia Hofstede

Lieve Saskia, Bedankt voor de fijne, rustige yogalessen. Ademhalingsoefenigen die rust geven in het hoofd. Leuk om toch ook nieuwe yoga houdingen te hebben gedaan. Het was een fijn, ontspannen weekend. Bedankt voor je enthousiasme. 

Helen

3 september 2020

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Monique Oudejans-Opreij

Dankjewel voor de ‘opening’ en heerlijke yoga-nidra lessen. Het weer was wat herfstachtig met toch zonnige momenten om te genieten van het strand en lekker uit te waaien.

Locatie is door de grootsheid van het hotel met bijbehorende huizen wat massaal.

Monique