Soort reis

Hoteldetails

De tijd lijkt stil te staan in dit unieke eco-designhotel geïnspireerd op oude kloosters dat ligt in 3.000 hectare beschermd natuurgebied. De perfecte plek voor totale rust, bezinning en stilte.

Hier gaat u naartoe
Eremito ligt op de top van een groene heuvel in Parrano, Umbrië omgeven door 3000 hectare Unesco natuurreservaat. De Leonardo da Vinci luchthaven van Rome ligt op twee uur rijden. Parrano staat bekend om de vele minerale bronnen en Romeinse ruïnes. Vanuit dit seculiere, ecologische wellnessklooster kijkt u uit op de ongerepte beboste vallei van de rivier de Chiani - een zijrivier van de rivier de Tiber.

Mogen we u enthousiast maken?
Eremito, een eigentijds designklooster in een afgelegen vallei, is een toevluchtsoord voor wie zich volledig wil terugtrekken en in harmonie met de natuur wil zijn. Een plek om naar binnen te gaan, de stilte op te zoeken. Wereldwijd staat dit klooster bekend als een uniek designhotel, waar luxe wordt gevonden in eenvoud en aandacht voor detail. Het 14e- eeuwse gebouw is steen voor steen in oorspronkelijke pracht hersteld. Stijlvol, duurzaam en midden in een natuurreservaat. Een plek zonder internet, tv en mobiele telefoons. Ideaal als u echt even helemaal ‘weg’ wilt zijn, in stilte, en uw hoofd wilt leegmaken.

Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Luchthaven Rome
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: 2 uur
  • Check in tijd: 15:00 / Check-out tijd: 11:00

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

De 18 kamers van Eremito, oftewel de "Celluzze", zijn geïnspireerd op de cellen van kloosters waar de kluizenaars mediteerden en bidden. In de kamers vindt u een stenen bureau met uitzicht op de groene vallei, een smeedijzeren bed en een badkamer met douche en een toilet. Het stenen gebouw is zo gebouwd dat het koel is in de zomer en warmte vasthoudt in de winter, airconditioning is dus niet nodig. Wel is er vloerverwarming voor de koudere maanden. De kamer biedt basiscomfort maar geen telefoon, tv of wifi. 


Celluzze
De Celluzze

Media

Reiservaringen


6 september 2023

Een oase van ontspanning. Als je even wilt ontsnappen aan de hectische wereld, dan is dit de perfecte plek. Hier word je volledig één met de natuur. De vegetarische keuken is voortreffelijk en verkwikkend voor de zintuigen. Alle medewerkers zijn uiterst hoffelijk en attent, wat bijdraagt aan de algehele ervaring.

Rowan

24 augustus 2023

Een vakantie voor de zintuigen, waarbij we de pracht van Umbrië ontdekten. De stilte, de serene rust, en de pure essentie van de natuur omringden ons. Het was een plek waar we de schoonheid van eenvoudig leven hebben omarmd en verwelkomd. De vegetarische keuken was niet alleen heerlijk maar ook een waar genot voor de smaakpapillen. Het was een eer om te profiteren van de diepgaande kennis en expertise van Maurizio, die ons begeleidde op deze onvergetelijke reis.

Josine

31 juli 2023

Het spijt me, maar perfectie is het enige woord dat in me opkomt. We hadden het geluk om de unieke kans te krijgen om Eremito helemaal voor onszelf te hebben, en dit heeft ons in staat gesteld om de filosofie van Eremito in al zijn diepte te ervaren. De absolute stilte en het vermogen om diep te luisteren naar de natuur hebben ons een vakantie geboden die volledig anders was dan al het andere. Het is een speciale context die je dwingt om volledig tot rust te komen en in harmonie te komen met de natuur. Zeker een aanrader!!

Linda

Deel dit hotel