Soort reis

Luxe retreats en wellnesshotels in Maleisië

Ontspannen in het paradijs...

Bent u op zoek naar een luxe wellnessvakantie in Maleisië? Ontdek de beste wellnesshotels en retreats in Maleisië bij Puurenkuur, hét reisplatform voor ontspanning, gezondheid en wellness. Maleisië is het land van prachtige natuurgebieden, de mooiste stranden, wereldsteden en een vriendelijke bevolking. Het land is een mix van drie grote Aziatische culturen: die van Maleisië, van China en India. Het land beslaat maar liefst 55% aan tropisch regenwoud (het oudste oerwoud ter wereld Taman Negara, de Cameron Highlands of de indrukwekkende jungle op Maleisisch Borneo). Combineer een luxe wellnessvakantie met een uitstap naar de natuur. De witte, tropische stranden aan de oost- en westkust zijn een waar paradijs, ook voor duikliefhebbers. Eilanden liggen als groene juwelen in het water, met maagdelijke, witte stranden en een azuurblauwe zee. Aan de westkust liggen moderne, luxe hotels met goede wellnessfaciliteiten. Ontspan in de vroege ochtend met een uur yogales, de middag met een ontspannende massage en geniet van lekker en licht eten.
Lees meer

Insiders tips

Happy in Shape goes Ayurveda
Blog: Bucketlist bestemmingen
Thailand Tourism Board
Blog: Verliefd op Thailand
Mooiste stranden
Blog: Mooiste stranden

Filter de reizen op


Ontdek hier alle reizen in Maleisië

Pangkor Laut Resort
5
Pangkor Laut Resort, Maleisië
Spiritueel en fysiek opladen in een luxe tropisch paradijs. Het Pangkor Laut Resort is het enige resort op een adembenemend mooi privé-eiland met poederzachte witte stranden, smaragdgroene wateren en ongerept regenwoud. Een stukje hemel op aarde.
11 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!

Luxe wellnesshotels in Maleisië

Bent u op zoek naar een luxe wellnessvakantie in Maleisië? Ontdek de beste wellnesshotels en retreats in Maleisië bij Puurenkuur, hét reisplatform voor ontspanning, gezondheid en wellness. Maleisië is het land van prachtige natuurgebieden, mooie stranden, wereldsteden en een vriendelijke bevolking. Het land is een mix van drie grote Aziatische culturen: die van Maleisië, van China en India. Het land beslaat maar liefst 55% aan tropisch regenwoud (het oudste oerwoud ter wereld Taman Negara, de Cameron Highlands of de indrukwekkende jungle op Maleisisch Borneo). Combineer een luxe wellnessvakantie met een uitstap naar de natuur. De witte, tropische stranden aan de oost- en westkust zijn een waar paradijs, ook voor duikliefhebbers. Eilanden liggen als groene juweeltjes in het water, met maagdelijke, witte stranden en een azuurblauwe zee. Aan de westkust liggen moderne, luxe hotels met goede wellness faciliteiten. Ontspan in de vroege ochtend met een uur yogales, de middag met een ontspannende massage en geniet van lekker en licht eten. 

Vijfsterren luxe wellnessvakantie in Maleisië

Wellness in Maleisië is populair en vaak van zeer hoge kwaliteit. Locals en expats in de grote steden hebben meestal hun eigen favoriete spa waar ze vaak een afspraak hebben. Het niveau van wellness is in Maleisië, kijkend naar de behandelingen, service en hygiëne, op hoog niveau. Pangkor Laut Resort is een exclusief resort gelegen op een privé eiland voor de westkust van Maleisië. Op dit stukje paradijs treft u afgelegen baaitjes en stranden. Slechts een klein deel van het eiland is bebouwd, waardoor het grootste deel van het twee miljoen jaar oude oerwoud onaangetast is gebleven. Het resort beschikt over luxe villa’s en suites en een bekroonde spa. Of u nu uw rondreis wilt afsluiten in een luxe wellnesshotel, op huwelijksreis gaat of een combinatie maakt van een wellnessretreat met bezoek aan een van de natuurwonderen, Maleisië is bij uitstek een goede bestemming om te relaxen en uw batterij op te laden. De wellnessreisexperts van Puurenkuur adviseren u graag naar een plek die bij u past. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!