Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Adem Jordanië: Rondreis

5 november 2022

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis

In mijn leven bezocht ik vijf woestijnen, maar de meest majestueuze is zonder twijfel Wadi Rum. Waar sprekende rotsformaties en eindeloze zandvlaktes prachtig samenvloeien, waar de bedoeïnencultuur nog in volle authenticiteit wordt beleefd en waar een schitterende sterrenhemel je elke nacht innig omhelst. Dat we deze woestijn zo intens en verdiepend konden beleven dankzij Puurenkuur en Sandra was een geschenk. Dichter bij duizend-en-één nacht kom je niet in dit aardse leven.

Tanja - hoofdredacteur PSYCHOLOGIES (BE)

5 november 2022

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis

Leven in het nu krijgt een extra dimensie in Wadi Rum, Jordanië. Magisch aan deze locatie is dat je je piepklein kunt voelen in die grootse vlakte. Dat doet enerzijds relativeren, maar tegelijk brengt het je zo dicht bij jezelf: wie ben ik, wat wil ik, wat heb ik nodig om de volgende stap in mijn leven te zetten? Gedragen door het geluid van de wind maken we tijd voor onszelf. Dit is een woestijn met een ziel en dat voel je in merg en been. Of zoals Sandra zegt: ‘De stilte en energie van de woestijn leiden je naar een staat van diep innerlijk luisteren.’

Maryse

5 november 2022

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis

De reis naar Jordanie was een indrukwekkende reis. Een sprookje dat je een keer in je leven mee moet maken. Een paar dagen verblijven en tot jezelf komen in de Wadi Rum woestijn met als hoogtepunt slapen in de open lucht. Genieten van de indrukwekkende historische stad en wereld erfgoed Petra. Om tot slot je zelf in te smeren met modder uit de dode zee en drijvend in het water weer herboren eruit te komen.

Lucretia

5 november 2022

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis

Een unieke reis op een van de meest buitengewone plekken op aarde. De woestijn van Wadi Rum biedt de ideale locatie om tot jezelf te komen. De intense stilte en prachtige uitzichten van de majestueuze bergen waar je ook kijkt, blijven je lang bij. De rust wordt nog meer verankerd door de yoga-, meditatie- en ademhalingsessies aangevuld door bijzondere kampvuursessies. Uiteraard kan een van de zeven wereldwonderen niet missen in deze bijzondere reis, Petra is een must-see. Na dit spirituele avontuur word je ondergedompeld in luxe en wellness aan de Dode Zee: de perfect afsluiting van een prachtige reis!

Claudia