ERVAAR WELLNESS EVENTS

Kom wellness proeven

Gewoon eens een dagje uitproberen wat ayurveda nu eigenlijk inhoudt? Meer te weten komen over detoxen? Ontdekken welke eenvoudige handvatten tegen stress u simpel kunt toepassen in uw dagelijkse leven? Geïnspireerd raken tijdens de workshopdag Landen in je lijf of Reset jezelf? Interessante lezingen bijwonen over onderwerpen als (anti)stress, voeding of meditatie? Kom dan naar een van onze Puurenkuur-events. Gedurende het jaar bieden we diverse thema-avonden en dag-events aan. Perfecte gelegenheden om te ‘proeven’ van alles wat wellbeing in zich heeft. Hieronder vindt u een overzicht van de workshops en events die staan gepland voor dit jaar.

Marleen
Oprichter Puurenkuur

Alle events onder elkaar

Landen in je lijf - Workshop
Klooster Nieuwkerk, Goirle

Heeft u ook weleens last van een te vol hoofd?

Heeft u behoefte aan meer rust en balans in uw leven?

Wilt u inzichten krijgen om een aantal zaken te ordenen?

Wilt u praktische tips om meer energie te krijgen?

 


Ja? Boek dan direct de introductieworkshop van Landen in je Lijf. In deze workshop gaan we aan de slag met de 4 dimensies van energie en gaat u aan de hand van inspirerende oefeningen en praktische tips kijken hoe uw energie stroomt en in welke plekken in uw lichaam het meer zou kunnen stromen. De workshop is erop gericht een aantal dingen in uw leven te veranderen, zodat u meer energie uit de dag kunt halen en u zich goed kunt voelen.


Wat gaan we doen? 

  • Aan de slag met de 4 dimensies; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel
  • Fysieke oefeningen gericht op het verbeteren van de ademhaling
  • Een TAO CHI oefening om te ontspannen en uit uw hoofd te gaan
  • Leren hoe energie in uw lichaam stroomt en vastzit aan de hand van de 3 assen van energie
  • De 5 elementen uit de TAO leren en leren wat de relatie is tussen uw persoonlijkheid en uw energie

Aan het eind van de dag zal u inzicht in hebben hoe u meer energie kunt hebben en zal u zich energieker voelen. U zal uw lichaam meer voelen en u bewust zijn van zaken die energie kosten.


De trainer Danny van der Linden is al ruim tien jaar bezig met bewustwording en energie. In zijn trainingen combineert hij zijn kennis van oosterse geneeskunde, shiatsu en corporate businesservaring. Hij traint, coacht en begeleidt mensen zodat ze meer energie hebben en hun vraagstukken kunnen oplossen.

Lees hier meer over Danny

Puurenkuur voordelen
  • Interactieve workshops
  • Praktisch toepasbaar
  • Luxe lunch
Bekijk alle beschikbare evenementen
3 mei 2020 09:30
Nog 3 plaatsen beschikbaar