Soort reis

Hoteldetails

Oogverblindend designhotel met een award-winning spa, vermomd als een rustiek Italiaans dorpje.

Hier gaat u naartoe
In de hak van Italië in de Puglia regio met uitzicht op de Adriatische Zee. Afstand tot de internationale luchthaven Bari: 50 min. Afstand tot de luchthaven van Brindisi: 40 min.

Mogen we u enthousiast maken?
Dit designhotel - met award-winnende spa – is ‘vermomd’ als een rustiek Italiaans dorpje. Het ligt in de hak van Italië, in de regio Puglia om preciezer te zijn, met uitzicht op de Adriatische Zee. De perfecte plek voor iedereen die rust en kalmte kan gebruiken, en wil ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Het hotel is ruim opgezet, waardoor u altijd een plek vindt om tot rust te komen. De spa is fenomenaal en schitterend ontworpen! Daarnaast zijn er meerdere adults-only zwembaden.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Bari (BRI) of Brindisi (BDS) 
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Bari 50 minuten, Brindisi 40 minuten 
  • Check-in tijd 15.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur 
  • Late check-uit: afhankelijk van beschikbaarheid en tegen een toeslag van 50% van de kamerprijs tot 14.00 uur / 100% van de kamerprijs vanaf 14.00 uur.
  • Toeristenbelasting: tussen mei en oktober tussen € 3,50 - € 5 per persoon per nacht met een maximum van 14 nachten (afhankelijk van kamertype en periode van verblijf). Deze betaald u ter plaatsen bij de check-uit.
  • Het hotel heeft een buiten parkeerplaats en is gratis. Valet parking is aanwezig.
  • Kleine huisdieren zijn toegestaan tegen een toeslag
  • Badkleding is verplicht in het zwembad en de sauna (naakt met een handdoek omgeslagen is ook toegestaan) 
  • Dit is een kindvriendelijk hotel met een adults-only spa 
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel en op de kamers 
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Er zijn drie verschillende type accommodaties: kamers, appartementen en luxueuze villa’s. Elk type verschilt in oppervlakte (variërend van 33 – 250 m2) maar is ontworpen in dezelfde stijl: een mix van modern en authentiek, traditioneel en vooruitstrevend en grandeur en eenvoud. In het hoofdgebouw ‘La Corte’ liggen de 63 stijlvolle kamers: La Corte Bella (met en zonder zeezicht), La Corte Splendida (met en zonder zeezicht), La Corte Magnifica en La Egnazia. In het hoofdgebouw vindt u ook de receptie, de spa Vair, diverse restaurants en twee zwembaden (waarvan 1 adults-only).

Rondom het hart van het resort ‘Borgo’ liggen de appartementen. Hier waant u zich in een Apuliaans dorp met nauwe steegjes, een levendig plein, fonteinen en een heuse klokkentoren. Borgo is ontworpen met oog voor detail en een heerlijke plek om rond te dwalen. De appartementen (casetta’s) zijn ideaal voor families of stellen die wat meer ruimte willen. De 29 luxueuze villa’s liggen in de buitenste ring van het resort waardoor u geniet van veel privacy en er ruimte voor een privézwembad is.

Elk type accommodatie is standaard voorzien van een eigen badkamer met bad en inloopdouche, gratis wifi, airconditioning, tv, telefoon, minibar en kluis. Vanaf uw balkon of terras kijkt u uit op de bergen of de Adriatische Zee.


La Corte Bella
La Corte Bella Standard
La Corte Bella zeezicht
Borgo Egnazia
La Corte Splendida
Borgo Egnazia

Video

Media

Reiservaringen


9 augustus 2023

Ontspannen

Krisje en ik waren met ons tweeën voor de derde maal in Borgo Egnazia. Dit is echt top. De sfeer, de rust, de kwaliteit, de kamers, de restaurants, ... . Echt klasse. Voor wie er een even onderuit wil, echt wil herbronnen en 200% relaxen, kan ik niets beter aanraden. 

Gert

30 juni 2023

Rust & Welzijn 6 nachten

We zijn al op heel veel plaatsen in Italie geweest maar dit hotel overtreft alles qua ambiance, personeel, restaurants en kamers. Vanaf het moment van binnenkomst doet dit resort er alles aan om je te behagen. Shuttle service naar beach club. Golfbaan en tennisbanen voor de deur. Aparte zwembaden voor gezinnen en stellen. Meerdere restaurants. Top !

Debbie

5 mei 2023

Spa & wellness

Een van de mooiste hotels van Italië, heel leuke streek. Het hotel is gelegen een paar honderd meter van de zee, omringd door olijfbomen. Heel vriendelijk personeel. Uitstekende restaurants met superverse producten.

Anoniem

Deel dit hotel