Vana Wellness
Vana , Dehradun, India
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief volpension + vana wellness
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Vana is een kleinschalige, internationale ashram, een luxe wellness retreat en een hemels heiligdom van wereldklasse. Een spirituele plek om, met een volledig op maat gemaakt programma, weer connectie met uw diepste zelf maken.

Vana Wellness in Vana

Inclusief
* Het programma wordt persoonlijk op u afgestemd. 
Puurenkuur voordelen
  • Laagsteprijsgarantie!

Internet
Er is gratis wifi op de kamers.

Paspoort / visum informatie
Voor een bezoek aan India dient uw paspoort nog minimaal zes maanden geldig te zijn na terugkomst uit het land. Daarnaast heeft u een visum nodig. U kunt deze visum op 2 verschillende manieren aanvragen:
1. Online een e-visum
Voor het aanvragen van het e-visum kunt u terecht op https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html. U kunt een e-visum minimaal 6 dagen en maximaal 30 dagen voor de vertrekdatum aanvragen. Na aanvraag krijgt u binnen 72 uur per email bericht of uw visum is goedgekeurd of niet. Het visum is maximaal 30 dagen geldig, behalve wanneer u om medische redenen langer in India moet blijven. Het visum kost 80 USD en dat bedrag moet uiterlijk vier dagen voor vertrek online betaald zijn met Mastercard of Visa. Let op! het is heel belangrijk dat u alle velden zo volledig mogelijk invult, anders kan het zijn dat er tussendoor dingen mis gaan waardoor u de aanvraag weer opnieuw moet doen.

De volgende documenten heeft u nodig om uw visum snel aan te vragen:
- Paspoort kopie (pdf-bestand en niet groter dan 300 kb)
- Digitale foto van voor genomen met het liefst een witte achtergrond (JPEG-bestand en niet groter dan 1 MB)

2. Via de Ambassade van India in Den Haag (https://indianvisaonline.gov.in/visa/).
De kosten voor een toeristenvisum voor mensen met een Nederlands paspoort bedragen ongeveer 80 USD per persoon. Heeft u eerder uw visum nodig dan bestaat er een spoedprocedure. De kosten hiervoor zijn hoger. De verwerkingstijd van een visum is minimaal 3-5 werkdagen en kan flink oplopen, houdt u daar rekening mee. Het is een tijdrovende klus, dus begin op tijd! U dient vaak een afspraak van te voren te maken, dit kan via de website.
De vereisten voor het verkrijgen van een visum in India zijn aan verandering onderhevig, informeert u daarom altijd even online bij de betreffende visumdienst over een update van de vereiste papieren.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft.

Vaccinaties en gezondheid
Inentingen voor India zijn niet verplicht, maar in het algemeen worden inentingen tegen Tyfus, DTP en Hepatitis A aanbevolen. Malaria komt het gehele jaar door voor in India. Er zijn echter grote verschillen per streek en per tijd van het jaar. Zo komt er weinig malaria voor in de streek in Noord- en Zuid India waar onze kuurhotels zich bevinden. Of u profilaxe Malaria tabletten nodig heeft hangt dus af van uw reisschema. Profylaxe zijn behoorlijk zware middelen en het is belangrijk om hier een zorgvuldige afweging over te maken. We raden u aan altijd advies hierover in te winnen bij een van de genoemde medische autoriteiten.
Het is zeer belangrijk om risicobeperkende maatregelen te treffen: ’s avonds de armen, benen en voeten bedekken, een muggenmiddel opsmeren waar DEET in zit en eventueel een klamboe gebruiken. In de hotels die wij aanbieden is airco aanwezig dus zijn netten niet nodig.
Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. antimalariamaatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.