Deze speciale wellness reizen zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar meer rust, balans, ontspanning en energie. Het zijn mini kuur reizen voor mensen die uit hun hoofd willen...
Lees meer

Puurenkuur selectie

Wellness Magazine

Alle bestemmingen & inspiratieFilter de reizen op

Ontdek hier alle Landen in je lijf reizen

Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!
Landen in je Lijf – by Danny van der Linden

Trainer en lifestyle coach Danny van der Linden, al meer dan tien jaar in het vak, ontwikkelde de Landen in je lijf-methode. Het zijn wellness retreats waarin hij mindfulness training combineert met oosterse geneeskunde, shiatsu, tai chi, ademhalingsoefeningen en coaching. Deelnemers worden tijdens zo'n reis  bewust gemaakt van de relatie tussen hun denken, emoties en lichaam. Dat gebeurt met behulp van fysieke en praktische oefeningen. Het resultaat? Beter slapen, meer energie, een gevoel van ontspanning en rust, afname van fysieke klachten. Daarbij blijkt dat mensen na het retreat in staat zijn een aantal praktische dingen in hun leven te veranderen waardoor er meer balans tussen werk en privé ontstaat. 

Voor wie zijn de Landen in je Lijf-retreats?  

Deze speciale wellness reizen zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar meer rust, balans, ontspanning en energie. Het zijn mini kuur reizen voor mensen die uit hun hoofd willen en antwoorden zoeken op vragen waarmee ze rondlopen. Het zijn burn out herstel arrangementen voor mensen die geen nee kunnen zeggen en moeilijk kunnen begrenzen. Het zijn mindfulness trainingen voor degenen die last hebben van vermoeidheid en stress. Het zijn anti stress vakanties voor iedereen die een beter evenwicht wil tussen carrière en privé. De workshops hebben als doel om u bewust te laten worden van uw valkuilen, uw gedrag en de dingen die u dwars zitten en anders wilt doen in uw leven.

Bekijk via deze link een filmpje over Danny en Landen in je Lijf

Lees hier het blog over Danny, burn-out en de Landen in je Lijf-retreats.

Voor de komende tijd staan de onderstaande retreats gepland. Meer weten? Neemt u vooral contact met ons op. We informeren u met plezier over de mogelijkheden.

Kijk ook eens bij de volgende categorieën

  • Privé coaching
  • Burn-out preventie
  • Nederlandstalige coaching
  • Reset Yourself
  • Emotionele Healing
  • Alle stressmanagement reizen