Lifecoach, in mijn workshops draait het om het krijgen van meer energie. Daarvoor is het belangrijk dat je leert wat de relatie is tussen je denken, je gevoelens, je lichaam en de vraag ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’.
Lees meer

Puurenkuur selectie

Wellness Magazine

Alle bestemmingen & inspiratieFilter de reizen op

Ontdek hier alle Danny van der Linden reizen

Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!
Waar geef je les? In Nederland geef ik de Landen in je Lijf workshops op diverse plekken in Nederland en tevens in Portugal.

Wat voor lessen geef je? In mijn workshops draait het om het krijgen van meer energie. Daarvoor is het belangrijk dat je leert wat de relatie is tussen je denken, je gevoelens, je lichaam en de vraag ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’. Door middel van oefeningen leer je om uit je hoofd te gaan en weer verbinding te maken met je lichaam, om te landen in je lijf. Cursisten komen tot persoonlijke inzichten en tot de kern van wie ze zijn en wat ze willen met hun leven.

Wat kenmerkt jouw lessen? Ik combineer mijn kennis van oosterse geneeskunde, shiatsu en wat ik geleerd heb bij grote bedrijven als Unilever. In de lessen heerst een veilige, vertrouwde en fijne sfeer. We lachen veel maar beleven ook mooie, intense momenten als mensen inzichten en nieuwe energie krijgen.

Wat zeggen anderen over je? Dat ik ze echt help vraagstukken op te lossen. Na afloop maken mensen veranderingen in hun leven. Daardoor slapen ze vaak weer goed, zitten vol nieuwe energie en zijn van rug- en schouderklachten af.