Soort reis

Hoteldetails

Een van de beste Sport, Fitness & Outdoor-hotels in Europa, aan zee! Met veel sport en wellnessprogramma's, goede begeleiding, elegant hotel, prachtige spa en een golfbaan. Favoriet onder mannen!

Hier gaat u naartoe
Vanuit het hotel kijkt u uit op de Atlantische Oceaan en het beroemde strand Praia da Falésia. De bekende badplaatsen Vilamoura en Albufeira liggen op slechts tien kilometer afstand. Het vernieuwde hotel met grote, lichte suites en de super deluxe Serenity spa zijn omgebouwd tot het Pine Cliffs Ocean Suites Spa Hotel. Het vliegveld van Faro ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanaf het hotel.

Mogen we u enthousiast maken?
Bootcamp en sport specalist in hart en nieren, aan zee! Gelegen op een klif in de Algarve en uitkijkend op de Atlantische Oceaan, is dit hotel al decennialang een waar icoon in de regio. Met tegenwoordig de moderne en elegante vleugel Ocean Suites ernaast. Wie hier logeert vindt ongekend grote suites, veel (slaap)comfort en de superdeluxe spa Serenity. Een ideale plek voor sportievelingen dankzij het bootcampcircuit, de zeven zwembaden, kundige personal trainers, groot fitnesscenter, diverse outdoor activiteiten én de 9 holesgolfbaan op het terrein. Favoriet onder mannen!

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Faro (FAO)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Faro - 30 minuten 
  • Check-in tijd 16.00 uur / Check-uit tijd 10.00 uur  
  • Late check-uit mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment  
  • Parkeergelegenheid is gratis  
  • Kinderen zijn welkom in dit hotel 
  • Badkleding is verplicht in het zwembad en de sauna (badmuts verplicht in het binnenzwembad)
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel en op de kamers  
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

De prachtige nieuwe suites zijn stijlvol en sereen ingericht in wit en zachte poederkleuren. Alle suites zijn standaard uitgerust met flatscreen tv, telefoon, minibar, kluis, airconditioning en badkamer met douche en bad. Badjas en slippers liggen op uw kamer. Alle suites hebben een balkon of terras. 

Junior Ocean Suites Resort View
Junior Suite Pinecliffs Ocean Suite
Junior Ocean Suites Garden Access
Junior Suite Pinecliffs Ocean Suite
Junior Ocean Suites Pool View
Pine Cliffs Ocean Suites

Video

Media

Reiservaringen


15 oktober 2023

Top hotel met mooie faciliteiten goede en vriendelijke service. Super schoon zowel binnen en buiten

Jethro

25 januari 2023

Mooie vakantie gehad, ik had de 5 nachten bootcamp geboekt. Vond de personal trainers kundig, bij mijn late aankomst ging er wat mis met het intake gesprek met de voedingsdeskundige maar volgende dag opgelost. Elke dag een bootcamp les, heel verschillende lessen. Voel me fit en energiek na die paar dagen. 

Sander

14 oktober 2021

Serenity retreat 5 nachten

Het is een fantastische plek, super service, alles erop en eraan. Maar dit is niet een locatie waar je met een yoga/meditatie mindset thuis bent. De yoga juf is fantastisch maar de locatie is puur voor luxe.

Ingrid

Deel dit hotel