Soort reis

Hoteldetails

Een mindfulness center voor iedereen die wel wat extra steun kan gebruiken. Een echte specialist, uniek door de een-op-een coaching. Balans voor hoofd, hart, lijf en leven.

Hier gaat u naartoe
New Life ligt in de stilte van natuurpark Serra Da Estrela, het oudste en grootste door UNESCO beschermde gebied van Portugal. Een rustgevende plek. De 50 kamers - opgetrokken uit natuurlijke materialen als steen, hout en kurk - liggen verspreid op het uitgestrekte terrein. Een van de mooiste plekken is de meditatieruimte, een zaal van glas en staal met uitzicht over de vallei. Onder begeleiding van professionals vindt u midden in dit beschermd natuurgebied volledige rust voor body & mind, zelfreflectie, meditatie, bewustwording, beweging en stressvermindering. Het retreat is goed bereikbaar vanaf Porto (2 uur rijden) of Lissabon (3 uur rijden).

Mogen we u enthousiast maken?
New Life is vrij uniek in Europa, omdat het zich vooral richt op het mentale welzijn. Het is een warm bad voor iedereen die lijf en geest in rust wilt zetten. Mentale balans, mindfulness, herstel van burnout, persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie, of om gewoon even op adem te komen. Dit alles midden in de natuur met een team van internationale specialisten. New Life's methode is door in het nu te leven, in de natuur te zijn, je te omringen met likeminded mensen en wijze mensen die je hierin begeleiden. De holistische programma’s in New Life bestaan uit een mix van een-op-een coaching, lifecoaching, meditatie, yoga, mindfulness en verschillende holistische workshops. U kunt kiezen uit verschillende programma’s, die we uitleggen in de sectie Spa & Gezondheid.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

 • Vliegen op Porto (OPO) of Lissabon (LIS)
 • Transfertijd vanaf de luchthaven: Porto 120 minutes / Lissabon 180 minutes
 • Let op! Er is een shuttlebus (groepstransfer) van Porto luchthaven naar New Life: op zondag en woensdag om uiterlijk 14.30 uur, en op zondag en woensdag om uiterlijk 9.30 uur van New Life naar Porto luchthaven. Het is ongeveer 2 uur rijden en u dient 2 uur voor uw vlucht op de luchthaven te zijn. 
 • Buiten deze tijden kunt u een privetransfer boeken. Wij helpen u daar graag bij. 
 • Check-in tijd 15.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur 
 • Late check-uit afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment 
 • Dit hotel is adults-only.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • Badkleding is verplicht in het zwembad en de sauna
 • Internet is gratis 
 • Badjassen en badslippers zijn niet beschikbaar op de kamer, badhanddoeken zijn wel op de kamer.


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

New Life Portugal heeft in totaal 49 kamers waaronder Standaard en Premium kamers. De kamers van tussen de 21m2 en 29m2 in oppervlakte liggen verspreid over een aantal traditionele Quintas (stenen landhuizen). Elke kamer is uitgerust met een eigen en-suite badkamer met douche, minibar, tweepersoonsbed, kast, bureau en stoel. 

Standaardkamer
Premiumkamer

Video

Media

Reiservaringen


3 maart 2023

Verbinding & genezing

De extra bijkomende kosten tijdens het verblijf zijn aanzienlijk...veel is als extra bij te boeken. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn fors qua prijs.

Maar het programma is uniek en lekker down to earth en daardoor een onbeschrijfelijke ervaring. Had het voor geen goud willen missen!

Anoniem

5 november 2022

Reset in de natuur

Het verblijf in New Life was een wonderlijke ervaring.

Van harte dank voor de vlotte en vriendelijke afhandeling ervan.

Anoniem

Deel dit hotel