Hoteldetails

Unieke reis met yoga en meditatie in de woestijn, inclusief bezoek aan drie werelderfgoedlocaties: Wadi Rum, Petra en de Dode Zee.

Hier gaat u naartoe
Deze bijzondere en unieke reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten. We bezoeken drie werelderfgoedlocaties in een reis: Wadi Rum, Petra en de Dode Zee. Jordanië is een soort sprookjesachtige wereld in het Midden-Oosten. Deze rondreis vol yoga- en meditatie elementen, neemt u mee naar de meest bijzondere plekken van het land. We brengen een bezoek aan Petra, uitgehouwen uit rode rotsen. Deze mysterieuze stad behoort tot de zeven wereldwonderen in de wereld. In de Wadi Rum woestijn trekken we rond en krijgen we yoga, mediatieworkshops en paardencoaching. Dit alles sluiten we af aan de Dode Zee, ronddobberend in het meest zoute water ter wereld.

Mogen we u enthousiast maken?
U komt aan in de Jordaanse hoofdstad Amman en verblijft een nacht in een comfortabel hotel dicht bij de airport. De volgende dag reizen we in vier uur naar het zuiden naar Wadi Rum met een tussenstop in Dana Eco Sphere voor een wandeling (circa 90 minuten). We arriveren in de late middag bij het bezoekerscentrum in Wadi Rum. Vanaf daar is het een transfer van 30 minuten naar het bedoeïenen yogakamp in het beschermde gebied van Wadi Rum. Hier blijven we twee nachten en genieten van yoga- en meditatiesessies en de stilte van de woestijn. We worden welkom geheten met een lekker kopje (bedoeïenent)hee door de begeleider: zij is de komende dagen onze yoga, meditatie en paardencoach. Op de vierde dag neemt een bedoeïenengids ons verder en dieper de woestijn in voor een kampeernacht onder de sterren - een onvergetelijke ervaring! Hier in Wadi Rum gronden we diep en vergroten we ons bewustzijn in de uitgestrektheid en stilte van de woestijn. In de ochtend van dag 5 reizen we in anderhalf uur naar de verborgen stad Petra, waar we een hele dag tijd hebben om deze mooie stad te bewonderen. De volgende dag - na een vroeg ontbijt - bezoeken we Little Petra om vervolgens door te reizen naar de Dode Zee, waar we in een mooi hotel de reis afsluiten aan de Dode Zee. Tijdens deze reis slapen we in verschillende accommodaties: in tenten in de woestijn (wel met matrassen, geen matjes) en in respectievelijk drie-, vier- en vijfsterrenhotels. worden de accommodaties afgewisseld door overnachten we deels in tenten in de woestijn en in comfortabele viersterrenhotels in Petra, Amman en de Dode zee.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Amman (AMM)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven naar ons eerste hotel: ca. 20 minuten
  • Check-in tijd 15.00 uur / Check-uit tijd 11.00 uur
  • Badkleding: is altijd verplicht. Neem voor een sessie in de Dode Zee oude zwemkleding mee, door het zoutgehalte kan zwemkleding makkelijk verkleuren
  • Internet: gratis in de hotels. In de Wadi Rum woestijn is het bereik niet altijd goed of is er helemaal niet
  • Sauna's: gescheiden voor mannen en vrouwen
  • Koop op voorhand van de reis een Jordan Pass (ca.  75 JOD - Dit is uw visum voor Jordanie en geldt tevens als toegangsprijs voor grote bezienswaardigheden zoals Petra en Wadi Rum)


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Deel dit hotel